888Sport
Hyvä
100% bonus 200€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
888Sport Pääkohdat
  • Jo vuodesta 1997 toiminut peliyhtiö
  • Suomenkielinen vedonlyöntipalvelu
  • Valtava laji- ja kohdetarjonta
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Trustly Trustly
Yhteenveto
888Sport on yksi suurimmista vedonlyöntisivuista ja sama mittaluokka näkyy vedonlyöntipalvelussa. Huikea määrä vetokohteita. Erityisesti jalkapallosta paljon sarjoja ja sinne myös kampanjoita. Suomenkielinen sivusto, verovapaat voitot (Maltan pelilisenssi) ja mahdollisuus lukita nostot ettei pelaa voittoja. Uusille pelaajille 100% bonus!
Vedonlyöntibonus
100% bonus
Kierrätysvaatimus
3x talletus
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
1 arkipäivä
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi

Vedonlyöntibonukset 888Sportilla

888Sport on yksi suurimmista vedonlyöntisivustoista ja se tarjoaa monipuolusta vedonlyöntiviihdettä. Bonukset on tärkeä osa kokonaisuutta ja uusille pelaajille tarjotaan heti alkuun tervetulobonuksena talletuksen tuplausta.

Kiinnostava kampanja myös jalkapallokaudelle 21/22. Ilmainen kampanja jossa tavoite veikata oikein ennaltavalituissa vedonlyöntikohteissa. Oikeasta vastauksesta ilmaisveto ja pääpalkintona osuus 8000€ potista. 

Tervetulobonus

  • 100% bonus 200€ asti

Talletus pelattava läpi 3x ennen kuin edun saa käyttöön.

Kohteet ja kertoimet

888Sport on aivan kokonaan pyhitetty vedonlyöjille eli kaikki neliöt peliaulassa on vain ja ainoastaan veikkaukseen. Lajitarjonta noudattelee samaa kuin mitä muillakin vedonlyöntisivustoilla alalla, mutta kohteiden määrä on huikea. Erityisesti jalkapallosta tarjolla monipuolisesti sarjoja ympäri maailman. Virtuaaliurheilua, tennista ja kotimaisia sarjoja. 888Sportin kertoimet on aikalailla samat kuin kilpailijoilla. Erikoiskertoimia kannattaa tähyillä 888 specials osiosta.

888Sports sivuston ulkoasu

Vedonlyöntipalvelu avautuu pelaajille rekisteröinnin kautta ja vastassa on paluu menneeseen. Sivusto on aika raskas ja käyttökokemus sekava, jos vertaa muihin alan sivustoihin. Ei tämä huono juttu välttämättä ole, mutta jakaa varmaan porukkaa. Keskeneräinen tunnelma muutenkin – suomenkielinen sivusto, mutta paikoin on käännökset vielä työn alla. Asiakaspalvelua todella vaikea löytää sivustolta. Hyvä UKK osio, tosin englanniksi.

888Sportin etusivu

Maksut ja vedonlyöntivoittojen verotus

Vedonlyönti ilman rekisteröintiä ei onnistu ainakaan kirjoitushetkellä 888Sport sivustolla. Ei välttämättä huono juttu sillä saat täällä käyttöön lukuisia vaihtoehtoja maksutapoihin. Talletuksia voi tehdä mm. nettilompakoilla, luottokorteilla ja verkkopankkimaksuina. Nostot käsitellään 1 arkipäivän aikana ja rahat saa tilille maksutavasta riippuen 1-5 päivän sisällä. 

888Sport on myös verovapaa vedonlyöntisivusto suomalaisille pelaajille sille sen toimintaa sääntelee mm. Maltan pelilisenssi. Toki muitakin toimilupia on sillä peliyhtiö toimii lukuisilla eri markkinoilla, Suomen lisäksi.

Vastuullinen vedonlyönti

Lukitse nostot. Tämä on ehkä kiinnostavin (ja arvokas!) vastuullisen pelaamisen työkalu jota harva peliyhtiö alalla tarjoaa. Voit siis lukittaa nostot niin ettet pääse niitä peruuttamaan ja esimerkiksi pelaamaan voittorahoja. Lukituksen saa pois, mutta viiveellä. Omaa pelaamista voi rajoittaa muillakin keinoin kuten talletusrajalla. Vähän suppeasti muita työkaluja..

888Sport vedonlyönti

888Sportsin asiakaspalvelu

Yhteystiedot ja ylipäätään yhteyden saaminen tukitiimiin on lähes mahdoton tehtävä. Käytännössä pelaajan pitää täyttää sivustolla lomake. Chat ikkunaa emme löytäneet sivustolta. Hyvä UKK osio, mutta sekava sillä siellä on monen markkinan (eriävä) tieto koottuna. Pitkät palveluajat silti eli englanniksi saa palvelua 24/7.

Loppuveto

888Sports on eittämättä vedonlyöntisivustojen aatelia. Valtava kohde- ja lajitarjonta, paljon kokemusta taustalla.

Sitä suuremmalla syyllä harmi miten kehno pelaajakokemus sivustolla (asiakaspalvelu, käännökset…)

Nosto lukitus loistava!

Jos etsit vedonlyöntisivua, jossa kaikki pyhitetty veikkaajille, tämä on sinun paikka.

Pelaa nyt
100% bonus 200€ asti Pelaa nyt