Betfair
Hyvä
20€ riskitön veto
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Betfair Pääkohdat
  • Vedonlyöntipörssi
  • Valtava kohde ja lajitarjonta
  • Jo vuodesta 1999 toiminut pelisivu
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Jo vuonna 1999 perustettu Betfair on vedonlyöntisivu kokeneemmalle veikkaajalle. Kertoimia voit luoda itse ja myydä niitä vedonlyöntipörssissä muiden pelaajien keskuudessa tai pysytellä Betfairin kertoimissa. Suomenkielinen sivusto, verovapaat voitot ja parhaat kohteet jalkapalloon.
Vedonlyöntibonus
20€ riskitön veto pörssiin
Kierrätysvaatimus
-
Live stream
Ilmainen jäsenille
Kotiutukset
24h sisällä arkisin
Asiakaspalvelu
Lomakkeen kautta

Betfairin vedonlyöntibonus

Betfair on brittiläinen vedonlyöntifirma ja yksi suurimmista. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa pelaajaa eli nyt ollaan kaikinpuolin isojen juttujen äärellä.

Erikoista täällä on Betfair pörssi. Toimii samalla ajatuksella kuin osakekauppa ja pääset kokeilemaan sitä riskittömällä vedolla. Tai voit ottaa vedonlyöntiin oman bonuksen.


Tervetulobonus

💥 20 euron riskitön veto pörssiin (kerroin 1.50)

💥 100% bonus 100€ asti

(Kierrätysvaatimus 3x bonus 1.60 kertoimella / Minimitalletus 10€ ja 20€)


Vedonlyöntipörssiin asetat siis 20€ vedon kertoimella 1.50, jos vetosi häviää saat rahan takaisin.

Kampanjoita on jonkin verran jatkossa, mutta kannattaa olla tarkkana mitkä kaikki koskettaa suomalaisia pelaajia.


Betfair suomi
Betfair vedonlyöntipalvelu saatavilla vihdoin suomeksi.

Vedonlyöntipörssi, kohteet ja kertoimet

Betfair tarjoaa 2 erilaista tapaa veikata netissä – pörssin ja perinteisen vedonlyönnin. Jälkimmäisessä bookkerit laskee kertoimet ja määrittelee todennäköisyydet, pörssissä sinä otat saman pestin harteille. Samalla aukeaa mahdollisuus lyödä lay ja back bet vetoja. 

Vedonlyöntikertoimet saattaa heitellä isostikin sillä pörssiin mahtuu monen tasoista veikkaajaa. Paremmat ne on ainakin siltä kannalta, että nyt bookkerien marginaaleja ei oel laskettu mukaan ollenkaan.

Maksat vain Betfairin 5% komission, kun voitat. Mikään pieni siivu tämä ei tosin ole, mutta Betfairin uskollisuusohjelman pisteillä prosenttia saa hiilattua alemmaksi.

Perinteinen vedonlyönti on toki sekin erikseen saatavilla. Lajitarjonta on vakuuttava, mutta eniten täällä pääsevät nauttimaan veikkajat joita kiinnostaa jalkapallo. Kovia kertoimia.


Betfairin vedonlyöntipörssissä pelaajat käyvät kauppaa vedoilla ja luovat kertoimia. Käytössä lay betting ja back betting (pun./sin)

Kotiutukset ja verotus

Nostoja käsitellään vain arkipäivisin, mutta niinä päivinä raha laitetaan maksuun 24h sisällä. 

Betfair on brittiläinen pelisivu ja sääntely rahapelien suhteen on siellä tunnetusti pilkun tarkkaa. Tämä on tietenkin hyvä juttu turvallisuuden kannalta sinulle pelaajana. Toimintaa sääntelee UK ja Maltan pelilisenssit ja jälkimmäinen koskettaa suomalaisia pelaajia. Kaikki voitot saat siten kotiutella verovapaana.

Koska kyseessä UK pelisivu on uusien pelaajien varmennettava ikä ja henkilöllisyys vuorokauden sisällä rekisteröinnistä. Tämän jälkeen tilille saatetaan asettaa rajoitteita ellei varmistusta tehdä ajallaan.

Vastuullinen vedonlyönti

Se tiukka lainsäädäntö, lisenssijärjestelmä ja säännökset ylipäätään näkyy nimenomaan vastuullisen pelaamisen kohdilla. Ongelmapelaamisen ennaltaehkäisemiseen saat työkaluja joita et ole muualla nähnytkään!

Hyödynnä Betfairin budjettilaskuri – Näppäile kaikki tulot ja menot ja arvioi pelirahan summa päivä / viikko / kuukausitasolla. Tai pidä päiväkirjaa pelaamisesta – mitä pelejä tuli pelattua, millä summilla ja kuinka kauan vierähti aikaa. Mustaa valkoisella ja näkyvämpi reality check!

Muitakin pelirajoja saat käyttöön (per tuote) ja näitä saa omalta pelitililtä aktivoitua.

Asiakaspalvelu

Live chatia ei ole ollenkaan ja ainut keino ottaa yhteyttä on jättää viestiä sivuston kautta.

Tuntuu aivan fossiiliselta tällainen, mutta ilmeisesti Betfair laskee FAQ osion varaan – ja kieltämättä se on todella laaja.

Suomenkielistä palvelua ei siten myöskään ole saatavilla.

Loppuveto

Ehdottomasti kokeneemmalle pelaajalle.

Betfair on kovia kertoimia tosi veikkaajille ja hyvä pelipaikka nostaa oma vedonlyönti jossain määrin seuraavalle tasolle. 

Hankala sivusto, sekavakin ja asiakaspalvelun uupuminen varmasti suurimpia moitteita.

Pörssi on ainutlaatuinen palvelu vedonlyönnissä ja Betfair oli ensimmäinen joka sen lanseerasi, kokeilemisen arvoista!

Pelaa nyt
20€ riskitön veto Pelaa nyt