Bethard
Tyydyttävä
100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Bethard Pääkohdat
  • Näyttävä ja itsevarma pelisivu
  • Bethard sovellus
  • Loistava asiakaspalvelu
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Zimpler (lasku) Zimpler (lasku)
Siru Mobile (lasku) Siru Mobile (lasku)
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Tyylikäs, mustalta taustalta iskevä Bethard on vedonlyöntisivustojen itsevarmin pelipaikka. Zlatan Ibrahimovic keulakuvana ja viiltävän kova pelisivu ennenkaikkea Bethard sovelluksessa. Vedolyöntisivu, joka on sisarversio Fastbetille, erona ainakin vedonlyöntibonukset!
Vedonlyöntibonus
100% bonusta 100€ asti
Kierrätysvaatimus
4x (talletus + bonus) 1.80 kertoimella
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
Muutamassa tunnissa
Asiakaspalvelu
24/7 (Suomeksi klo 9-24 / 12-21)

Vedonlyöntibonus

Bethard. Nimi kertoo jo suuntaviivat, täällä vedonlyönti on isosti keskiössä. Uutena pelaajana saat paikan tuplata ensimmäinen talletus tervetulobonuksella.


Tervetulobonus

💥 100% bonus 100€ asti

(Kierrätysvaatimus 4x (talletus + bonus) kertoimella 1.80 / Minimitalletus 20€)


Bonusraha on pelattavissa vain vedonlyöntipalvelussa. Mitään bonuskoodia et Bethardin bonukseen tarvitse, riittää että kertatalletus on minimisumman verran. Kierrätysvaatimus on kova sillä talletus lasketaan mukaan.

➡️ Katso täältä kaikki vedonlyöntisivut


Bethard
Bethardin keulahahmona oli pitkään Zlatan.

Vetokohteet ja kertoimet

Bethard on monipuolinen ja mistään pienestä vedonlyöntipalvelusta ei nyt puhuta. E-urheilu, KHL, SHL, Valioliiga ja Formulat sekä muut suurimmat lajit löytyy lajilistalta. Aivan samanlaista syvyyttä ei lajeista kumminkaan löydy kuin mitä parhaat vedonlyöntisivut pystyy tarjoamaan. Esimerkiksi jalkapallossa Suomen sarjoista Veikkausliiga sekä naisten sarja ainoastaan tarjolla.

Bethard tarjoaa kuitenkin vedonlyöntiin mukavasti lisäpalveluja ja esimerkiksi juurikin tuohon jalkapalloon on Pulse Betting – ominaisuus käytössä. Cash Out toiminto toimii laajemmin ja voit vetää vedon takaisin kesken ottelun.

Parhaat kertoimet harvemmin löytyy Bethardilta, rehellisyyden nimissä. Toki kilpailukykyisiä kertoimia on saatavilla, mutta vertailussa Bethard jää usein kilpaijoisen kertoimissa. Korotettuja kertoimia kannattaa tähyillä Bethadin sovelluksesta.

Bethard mobiili ja sovellus

Vedonlyöntipalvelu toimii parhaiten mobiilissa ja erityisesti sovelluksessa. Vahva suositus siis ladata app, mutta tietokoneella kokonaisuus toimii sekin moitteetta.

Pöytäkoneversiossa pystyy mm. määrittelemään pelikupongin kertoimien muutoksista – hyväksy vain paremmat kertoimet, kaikki muutokset tai ei mitään.

UKK osio on pintaraapaisua vain, mutta Bethardin asiakaspalvelu on ensiluokkainen. Live chat ikkuna on sivun alareunassa ja sen aukaisemalla pääset suoraan keskusteluun.


Bethard vedonlyönti
Tyylikäs vedonlyöntipalvelu toimii myös Bethardin sovelluksen kautta.

Kotiutukset ja verotus

Bethard käsittelee veikkausvoitoista tulleet nostopyynnöt muutamissa tunneissa, viimeistään 24h aikana (ruuhkapiikit). Suomalaisille pelaajille on käytössä yleisimmät maksutavat.

Pelitili varmennetaan dokumenteilla viimeistään siinä vaiheessa, kun rahansiirtoja on tehty 2000€ edestä. Tämä on pakollinen juttu ja kaikki veikkaussivut ovat velvollisia tunnistuttamaan pelaajat. Dokumentit saa ladattua omalle pelitilille ja näistä on erittäin selkeät ohjeet. Käsittelyyn kannattaa varata noin 24h.

Bethard on vahvasti lisensoitu pelisivu ja sillä on Maltan sekä UK pelilisenssit hallussa. Suomalaisia pelaajia koskettava Maltan lisenssi tarkoittaa verovapaita veikkausvoittoja sinulle.

Vastuullinen vedonlyönti

Rahapelaaminen ei suinkaan rajoitu kolikkopeleihin ja ongelmapelaaminen on yhtälailla riski vedonlyönnissä. 

Bethardilla ennaltaehkäisy on hyvissä käsissä sillä saat omalta pelitililtä useampia pelirajoja käyttöön. Tuotekohtaista rajausta ei harmillisesti ole saatavilla eli esimerkiksi kasinoa ei pysty rajaamaan pois käytöstä.

Asiakaspalvelu

Bethardin on parhaimmillaan asiakaspalvelussa. Pääset sinne nopeasti eikä jonottaminen veny edes ruuhka-aikoina. 

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi, suomenkielinen asiakaspalvelu tavoitettavissa klo 9-24 arkisin ja viikonloppuisin klo 12-21.

Live chatia kannattaa hyödyntää jos tulee yhtään mitään mikä mietityttää. Kokemuksia Bethardin asiakaspalvelusta on kerääntynyt useammalta kerralta ja aina on palvelu ollut todella asiantuntevaa ja ystävällistä.

Loppuveto

Bethard on seuraava steppi sinulle, joka testailit esimerkiksi ensin vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä Fastbetillä. Täältä saat vähän lisää työkaluja ja käyttöön myös vedonlyöntibonukset.

Näyttävä ja pelaajaystävällinen sivusto, hyvä sovellus!

Bonusehdot ei ole aivan parhaimmasta päästä täällä ja kierrätysvaatimus on usein aika korkea.

Erittäin nopeat kotiutukset ja asiakaspalvelu!

Pelaa nyt
100% bonus 100€ asti Pelaa nyt