Betinia
Tyydyttävä
100% bonus 200€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Betinia Pääkohdat
  • Vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä
  • Loppuvuonna 2020 perustettu
  • Näyttävä sivusto
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Trustly Trustly
Yhteenveto
Karjaise urheilukentille! Betinia on visuaalisesti pysäyttävä vedonlyöntisivu - loppuvuodesta 2020 perustettu. Paljon tarjouksia vedonlyöntiin ja Betinia pisteitä kertyy betseistä. Pisteillä tienaat bonuksia kuten ilmaisvetoja. Pelaa pikatalletuksella!
Vedonlyöntibonus
100% bonus 200€ asti
Kierrätysvaatimus
5x bonus+ talletus
Live stream
Ei ole
Kotiutukset
1-3 pv
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi, suomeksi aamusta iltaan

Betinia vedonlyönti

Betinia on visuaalisesti näyttävä vedonlyöntisivu. Aivan uusi julkaisu – loppuvuodesta 2020 lanseerattu. Siihen nähden laji- ja kohdevalikoima on jo suhteellisen vakuuttava. Jalkapallo ottaa suurimmat neliöt, mutta mukana mukavasti mysö esim.talviurheilu.

Live stream palvelua ei ainakaan tässä kohtaa ole saatavilla. Toivon mukaan jossain kohtaa. Vedonlyöntibonuksia riittää, jos pelikassaa haluaa pelirahalla venyttää.

Vedonlyöntibonukset

Uudet pelaajat saa heti alussa valita betsaako vedonlyöntisivulla ilman pelitiliä vai rekisteröityykö. Jälkimmäisen kautta saa useampia maksutapoja käyttöön. Myös bonukset.


Tervetulobonus

💥 100% bonus 200€ asti

(Kierrätysvaatimus 6x bonus+talletus / Minimitalletus 20€ / Minimikerroin kierrätyksessä 2.0)


Betinia pisteet ja kampanjat

Betinia on pelillistetty vedonlyöntisivusto. Tarkoittaa sitä, että betsit kerryttää pisteitä ja niillä rakennat urheilukenttiä – eli voita ansaita erilaisia bonuksia matkan varrella.

Vedonlyöntibonuksia on viikkotasolla useita. Osa niistä on jatkuvia ja näistä näkee tiedot Kampanjat-sivulla.

Kohteet ja kertoimet

Betinia tarjoaa kymmeniä eri lajeja ja kohtuulliset kertoimet. Ei välttämättä kovimmat kertoimet, mutta erikoiskertoimia kannattaa tähyillä Odds Booster ja Super Hot Bets paikalta. Korotettuja kertoimia ajankohtaisiin matseihin.

Betinia sivusto

Visuaalinen ilme iskee tajuntaan heti sivustolle tullessa. Tämä on kieltämättä hieno ja toimii pc-versiossa moitteetta. Mobiilissa tämä ei aivan iske – tai iskee liian lujaa. Sivusto nimittäin tuntuu mobiilissa tahmealta eikä oikein jaksa pyöriä riittävällä teholla mukana. 

Kaikki normaalit toiminnot rahansiirroista, betsien asettamiseen luonnistuu kuitenkin samalla tavalla kuin pöytäkoneella. 

Betinia
Betinian visuaalinen ilme on näyttävä
Betinia sport
Vedonlyöntipalvelu

Maksut ja verotus

Betinialla pelaat ilman rekisteröintiä tai voit luoda tilin. Jälkimmäisellä saat käyttöön useampia maksutapoja kuten Skrill ja Neteller. Kaikki rahansiirrot on ilmaisia ja nostot käsitellään 3 vuorokauden sisällä.

Tunnistautuminen hoituu Trustlylla pankkitunnareilla. Jos käytät muita maksutapoja, pitää nämä vahvistella dokumenteilla. Nämä toimitetaan Betinialle sähköpostilla. Ei aivan paras tapa toimia tämä sähköposti sillä silloin et voi seurata käsittelyä mistään.

Voitot saa kuitenkin kotiutella verovapaasti sillä Betinia toimii EU-alueella ja Maltan MGA pelilisenssi sääntelee sen toimintaa.

Vastuullinen vedonlyönti

Urheiluvedonlyönti menee toisinaan herkästi tunteisiin. Älä anna sen viedä sinua mukana. Pysy budjetissa. Pelitliltä pystyt asettamaan mm.tappio- ja talletusrajan.

Asiakaspalvelu

Betinian tukitiimi palvelee 24/7, suomeksi palvelua saa aamusta iltaan. Chat on ehdottomasti nopein eikä jonoja pahemmin ole koskaan ollut tässä. Sähköpostilla (support@betinia.com) ja puhelimitse (+358 800 102 141) saa kiinni myöskin, mutta vastausaika pidempi.

Loppuveto

Betinialla hyvää on verovapaat voitot, näyttävä sivusto ja vedonlyöntitarjoukset.

Mobiili tökkii hieman nopeuden suhteen ja pelikenttien rakennus (Betinia-pisteet) sekavakuvio.

Pelaa nyt
100% bonus 200€ asti Pelaa nyt