Betsafe
Hyvä
200% bonus 50€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Betsafe Pääkohdat
  • Tyylikäs sivusto
  • Betsson Groupin pelisivu
  • Paljon vedonlyöntikampanjoita
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Kuten nimi antaa suuntaviivoja, on Betsafe isosti vedonlyöntiin satsaava sivusto. Betsson Groupin joukkueeseen kuuluva Betsafe on täyden palvelun vedonlyöntisivusto.
Vedonlyöntibonus
100% bonusta 150€ asti
Kierrätysvaatimus
5x (talletus + bonus) 1.80 kertoimella
Live stream
Ilmainen
Kotiutukset
24h sisällä
Asiakaspalvelu
24/7 (suomeksi klo 9-01)

Vedonlyöntibonus

Betsafe on tyylikäs vedonlyöntisivu jossa kampanjat on aina ollut näkyvässä roolissa. Tervetulobonusta on viilattu useampaan kertaan ja tällä hetkellä se on erittäin kinnostava pelaajan kannalta. Monipuolinen tarjous saatavilla:

Bonuspaketti

  1. 200% bonus 50€ asti
  2. Talleta 25€ = Saat 10€ ilmaisvedon + 25 käteiskierrosta TAI Talleta 50€ = Saat 20€ ilmaisvedon + 100 käteiskierrosta

Kierrätysvaatimus 8x / Minimitalletus 10€ / Minimikerroin 1.50


Betsafe on aivan erityisen vahvoilla kampanjoissa. Näitä kannattaa seurata. Jos on minkään lajin isompaa turnausta, ottelua tai ratkaisevia hetkiä tulossa, Betsafe:llä on aivan varmasti sinne ilmaisvetoja tai korotettua kerrointa tarjolla.

Kohteet ja kertoimet

Pitkä lista lajeja, mutta myös syvyyttä. Esimerkiksi jalkapallosta on veikattavissa Veikkausliigan lisäksi kakkosta ja kolmosta. Myös Ruotsin sarjat venyy pääsarjaa pidemmälle, lisäksi urheiluvedonlyönnin rinnalla voi veikata ns. viihdekohteita, politiikkaa tai taloutta.

Ainut laji mitä Betsafe ei tarjoa on e-urheilu. Laji oli listoilla, mutta vedonlyöntisivu päätti vetää lajin jäähylle vastuullisen pelaamisen takia. Laji houkuttelee sen verran painokkaasti alaikäisiä pelaajia.

Betsafen kertoimet asettuu yleisesti ottaen keskipaikkeille. Parhaat kertoimet voi löytää toisinaan täältä, mutta harvemmin aina. Mutta kuten kokeneet veikkaajat sen tietää – vertaile, vertaile vertaile.


Betsafe
Tuplaa ensimmäinen talletus 150€ asti.

Betsafe sovellus, blogi ja sivusto

Ilmainen live stream on katsottavissa pöytäkoneelta sekä mobiilissa. Betsafe on lanseerannut erillisen sovelluksen, mikä kannattaa ehdottomasti ladata jos veikkaus painottuu mobiiliin.

Vetovihjeitä ja otteluennakoita kannattaa tarkkailla Betsafe blogista, pääset sinne heti etusivulta.

Sivusto on saanut juuri uuden ilmeen ja ainakin vielä tässä kohtaa pystyy asettaa vetoja vanhassa kuin uudemmassa versiossa. 


Betsafe vedonlyönti
Betsafe vedonlyöntipalvelu (uusi versio)

Kotiutukset ja verotus

Betsafe käsittelee nostot vuorokauden sisällä, toisinaan myös nopeamminkin. Raha siirtyy vauhdilla, joka riippuu käytetystä maksutavasta – Trustly ja nettilompakot on nopeimpia.

Kuten kaikilla pelisivuilla, myös Betsafe pyytää varmennuttamaan pelitilin. Täällä se tehdään dokumenteilla ja nämä saat ladattua omalle pelitilille. Saat tarkemmin yhteyttä, kun tämä on ajankohtaista. Käsittelyyn menee samat 24h suunnilleen.. Nopeat käsittelyvauhdit toisinsanoen.

Betsafe on vahvasti lisensoitu. Hallussa on Maltan MGA, UK sekä Ruotsin pelilisenssi. Suomalaisia pelaajia koskettaa Maltan pelilisenssi ja se takaa myös verovapaat voitot.

Vastuullinen vedonlyönti

Betsafe vetää kulmat vähän suoraksi tässä.

Pelirajoja saa omalta tililtä asetuksista itse aktivoitua, mutta aihetta sen syvemmin juuri käsitellä. Tarkempi tuotekohtainen pelirajaus olisi sekin arvostettava, sen verran suuresta vedonlyöntisivusta nyt puhutaan.

Muista betsata vain summilla jotka ei horjuta taloutta, sisällä pikavippejä tai kulutusluottoja.

Asiakaspalvelu

Betsson Group on useasti palkittu loistavasta asiakaspalvelusta ja se sen tasoa pääset testaamaan mm. Betsafe pelisivulla.

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi / suomeksi klo 9-01

Yhteyden saa live chatin, sähköpostin tai soittopyynnön kautta. Ehdottomasti suositeltavin on chat sillä jonotusaika on lähes olematon ja saat heti jonkun katsomaan tilannettasi.

Vähän moitteita live chatin lomakkeesta mikä on täytettävä ennen kuin pääsee keskusteluun.. 

Loppuveto

Betsafe painii vedonlyöntisivustojen keskisarjassa. Tyylikäs kokonaisuus jossa blogi, sovellus ja pitkä lajilista.

Nopeat kotiutukset ja paljon kampanjoita. Jälkimmäisissä jonkin verran heittoa bonusehdoissa ja toisinaan rajaa hipoen onko ne enää reiluja.

Vahva vedonlyöntisivu, joka kantaa aika horjumatonta suosiota top listoilla.

Pelaa nyt
200% bonus 50€ asti Pelaa nyt