Betsafe
Erinomainen
100% bonus 200€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Betsafe Pääkohdat
  • Alfa Romeo Racing kumppani
  • Betsson Groupin pelisivu
  • Paljon vedonlyöntikampanjoita
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Kuten nimi antaa suuntaviivoja, on Betsafe isosti vedonlyöntiin satsaava sivusto. Alpha Romeo Racingin virallinen yhteistyökumppani Euroopassa, Makwan Amirkhani edustaa kasvoina Suomessa. Betsson Groupin joukkueeseen kuuluva Betsafe on täyden palvelun vedonlyöntisivusto.
Vedonlyöntibonus
100% bonusta 200€ asti
Kierrätysvaatimus
4x (talletus + bonus) 1.80 kertoimella
Live stream
Ilmainen
Kotiutukset
24h sisällä
Asiakaspalvelu
24/7 (suomeksi klo 9-01)

Vedonlyöntibonus

Satoja euroja pelirahaa.. Betsafe ei vähättele ollenkaan vedonlyöntibonusta vaan tarjoaa uusille pelaajille tuntuvan talletusbonuksen.

  • 100% bonusta 200€ asti

(Kierrätysvaatimus 4x (talletus+bonus) kertoimella 1.80 / Minimitalletus 10€)

Betsafen kierrätys käy vähän ylikierroksilla jos vertaa kilpailijoihin. Myös talletus lasketaan mukaan summaan ja minimikerroinkin on tuntuva. Muuten bonus on hyvässä mielessä tuntuva – paljon pelirahaa ja pienellä talletuksella pääsee jo etuun kiinni.


Betsafe on aivan erityisen vahvoilla kampanjoissa. Näitä kannattaa seurata. Jos on minkään lajin isompaa turnausta, ottelua tai ratkaisevia hetkiä tulossa, Betsafe:llä on aivan varmasti sinne ilmaisvetoja tai korotettua kerrointa tarjolla.

Esimerkiksi Makwanin otteluihin on ollut tällaisia ja riskittömiä vetoja Wimbledoniin. Jos veikkaat joka kuukausi 10 eurolla saat seuraavan kuun alussa 10€ ilmaisvedon. Isommat arvonnat viekin sitten katsomaan vaikka niitä Formuloita tai muuta isoa urheilutapahtumaa.

  • Ajankohtainen kampanja: Luo oma veto ominaisuudella 10€ veto Mestarien Liigaan / Eurooppa Liigaan. Saat 10 euron ilmaisen livevedon.
Betsafen uudistunut sivusto

Kohteet ja kertoimet

Pitkä lista lajeja, mutta myös syvyyttä. Esimerkiksi jalkapallosta on veikattavissa Veikkausliigan lisäksi kakkosta ja kolmosta. Myös Ruotsin sarjat venyy pääsarjaa pidemmälle, lisäksi urheiluvedonlyönnin rinnalla voi veikata ns. viihdekohteita, politiikkaa tai taloutta.

Ainut laji mitä Betsafe ei tarjoa on e-urheilu. Laji oli listoilla, mutta vedonlyöntisivu päätti vetää lajin jäähylle vastuullisen pelaamisen takia. Laji houkuttelee sen verran painokkaasti alaikäisiä pelaajia.

Betsafen kertoimet asettuu yleisesti ottaen keskipaikkeille. Parhaat kertoimet voi löytää toisinaan täältä, mutta harvemmin aina. Mutta kuten kokeneet veikkaajat sen tietää – vertaile, vertaile vertaile.

Betsafe sovellus, blogi ja sivusto

Ilmainen live stream on katsottavissa pöytäkoneelta sekä mobiilissa. Betsafe on lanseerannut erillisen sovelluksen, mikä kannattaa ehdottomasti ladata jos veikkaus painottuu mobiiliin.

Vetovihjeitä ja otteluennakoita kannattaa tarkkailla Betsafe blogista, pääset sinne heti etusivulta.

Sivusto on saanut juuri uuden ilmeen ja ainakin vielä tässä kohtaa pystyy asettaa vetoja vanhassa kuin uudemmassa versiossa. 

Betsafe vedonlyöntipalvelu (uusi versio)

Kotiutukset ja verotus

Betsafe käsittelee nostot vuorokauden sisällä, toisinaan myös nopeamminkin. Raha siirtyy vauhdilla, joka riippuu käytetystä maksutavasta – Trustly ja nettilompakot on nopeimpia.

Kuten kaikilla pelisivuilla, myös Betsafe pyytää varmennuttamaan pelitilin. Täällä se tehdään dokumenteilla ja nämä saat ladattua omalle pelitilille. Saat tarkemmin yhteyttä, kun tämä on ajankohtaista. Käsittelyyn menee samat 24h suunnilleen.. Nopeat käsittelyvauhdit toisinsanoen.

Betsafe on vahvasti lisensoitu. Hallussa on Maltan MGA, UK sekä Ruotsin pelilisenssi. Suomalaisia pelaajia koskettaa Maltan pelilisenssi ja se takaa myös verovapaat voitot.

Vastuullinen vedonlyönti

Betsafe vetää kulmat vähän suoraksi tässä.

Pelirajoja saa omalta tililtä asetuksista itse aktivoitua, mutta aihetta sen syvemmin juuri käsitellä. Tarkempi tuotekohtainen pelirajaus olisi sekin arvostettava, sen verran suuresta vedonlyöntisivusta nyt puhutaan. Toisaalta, vastuullista on reagoida e-urheiluun ja vetää se tuumaustauolle vedonlyöntiaulasta juurikin vastuullisuuden takia.

Siitä huolimatta, muista veikata vain summilla jotka ei horjuta taloutta, sisällä pikavippejä tai kulutusluottoja.

Asiakaspalvelu

Betsson Group on useasti palkittu loistavasta asiakaspalvelusta ja se sen tasoa pääset testaamaan mm. Betsafe pelisivulla.

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi / suomeksi klo 9-01

Yhteyden saa live chatin, sähköpostin tai soittopyynnön kautta. Ehdottomasti suositeltavin on chat sillä jonotusaika on lähes olematon ja saat heti jonkun katsomaan tilannettasi.

Vähän moitteita live chatin lomakkeesta mikä on täytettävä ennen kuin pääsee keskusteluun.. 

Loppuveto

Betsafe painii vedonlyöntisivustojen keskisarjassa. Tyylikäs kokonaisuus jossa blogi, sovellus ja pitkä lajilista.

Nopeat kotiutukset ja paljon kampanjoita. Jälkimmäisissä jonkin verran heittoa bonusehdoissa ja toisinaan rajaa hipoen onko ne enää reiluja.

Vahva vedonlyöntisivu, joka kantaa aika horjumatonta suosiota top listoilla.

Pelaa nyt
100% bonus 200€ asti Pelaa nyt