FastBet
Hyvä
50€ pelirahaa
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
FastBet Pääkohdat
  • Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä
  • Välittömät kotiutukset
  • 50€ pelirahaa
Maksutavat
Trustly Trustly
Yhteenveto
Vedonlyöntiä ilman pelitiliä! Jos ulkomaiset rahapelisivut jännittää tai muuten vain mietityttää, Fastbet madaltaa kynnystä kokeilla. Tänne ei tarvitse rekisteröityä ollenkaan, tunnistaudut pelkillä pankkitunnuksilla. Fastbet on myös yksi niistä harvoista ilman rekisteröintiä pelisivuista, joka antaa pelirahaa, kuitenkin niin että voit sen heti kotiuttaa.
Vedonlyöntibonus
50€ pelirahaa
Kierrätysvaatimus
Jokainen pelattu 100€ = 5e käteistä
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
Heti
Asiakaspalvelu
24/7 (Suomeksi klo 09-24)

Vedonlyöntibonus

Ilman rekisteröintiä pelipaikat ei yleensä jaa bonusta, Fastbet eroaa tässä massasta. Saat pelirahaa, kun pelaat tietyn verran sivustolla.

  • Tervetuliaisbonus – 50€ pelirahaa

(Minimitalletus 20€ / Edun voi hyödyntää 10 kertaa)


Kuvio menee niin, että.. Jokaista pelattua 100€ kohti saat 5€ käteistä pelitilille. Rahassa on siis ns. esikierrätys ja se raha minkä saat tilille on heti nostettavissa. Pelaa ensin 100€ arvosta jonka jälkeen saat pelirahan.

Ilman pelitiliä pelisivuilla tärkeintä on nopeus ja talletusbonuksia ei näillä kentillä, muuten joudut kierrättämään rahoja etkä pääse kotiuttamaan voittoja vauhdilla.

Ainutlaatuinen bonus!

Esikierrätys saattaa tuntua suurelta, mutta on itseasiassa aika matala vaatimus.

Esimerkiksi 100% talletusbonuksessa kierrätys on usein 40x, 10 euron bonus tarkoittaa silloin 400€ kierrätysvaatimusta.

Fastbet etusivu
Fastbet tervetulobonus- Jokainen pelattu 100€ tuo 5€ käteistä sinulle.

Vetokohteet ja kertoimet

Fastbetin vedonlyönti haastaa mukavasti suuremmat vedonlyöntisivustot. Lajilistaus ei ole aivan yhtä prameissa mittasuhteissa, mutta kaikki suosituimmat lajit on kyllä mukana. Aivan kaikki sarjat puolestaan ei välttämättä ole saatavilla.

Kertoimet heittelee jonkin verran. Toisinaan näissä on aivan selkeästi iso ero kilpailijoihin, välillä kertoimet on jopa parhaimpia. Kokenut veikkaaja saattaa toisaalta bongailla ylikertoimia.

Kokonaisuus on tyylitelty ja noudattaa samaa konseptia kuin sisarsivusto Bethard. Samat tekijät on tosiaan taustalla ja jos vedonlyönti netissä tuntuu hyvältä, on helppo askel siirtyä Fastbetistä Bethardin puolelle missä pääset nauttimaan vedonlyönnistä laajemissa puitteissa. 

Live streamia ei ole Fastbetillä saatavilla, mutta livekohteet on tottakai saatavilla. Erityisen loistava juttu sivustolla on live chat ikkuna, josta pääsee aivan oikeasti suoraan keskusteluun. Mitään tietoja ei tarvitse sinnekään näpytellä. Nopeaa!

Kotiutukset ja verotus

Fastbet on nimensä lupaama. 

Kaikki rahansiirrot tehdään verkkopankilla, ruotsalaisen Trustlyn välityksellä. Nostot lähtee vednlyöntisivun puolelta maksuun automaattisesti ja raha siirtyy sinulle noin vartissa. Suurimmat pankit siirtävät rahat nopeiten, pienempien pankkien siirtonopeus tarkoittaa yleensä, että saat rahan vuorokauden sisällä.

Omat tiedot varmentuu pankkitunnuksilla eli dokumentteja ei tarvitse lähettää ainakaan teoriassa. Säännökset kumminkin kiristyy jatkuvasti ja kun kaikkien rahansiirtojen yhteissumma ylittää 2000€, saatetaan kysellä lisävarmennuksia.

Fastbet kuuluu Bethardin Groupin alle eli on osa isompaa netin rahapeliyritystä. Toimintaa sääntelee Maltan MGA pelilisenssi ja se takaa myös sen, että voit kotiutella veikkausvoitot verottomasti.

Tyylikäs vedonlyöntipalvelu ja asiakaspalvelu lähettyvillä jos tulee kysyttävää.

Vastuullinen vedonlyönti

Ilman rekisteröintiä pelaaminen blokkaa automaattisesti alaikäiset pois Fastbetin ääreltä. Pankkitunnistautumisella varmentuu ikä ja ovet sulkeutuu samantien jos ikä ei ole riittävä.

Vaikka puhutaan pelaamisesta ilman pelitiliä, on jokaisella pelaajalla aina mahdollisuus rajoittaa pelaamista. Kun olet tunnistautunut Fastbetille pystyt halutessasi myös muokkamaan asetuksista pelirajoja; 

Talletus-, peliaika-, tappio- ja panosrajat / aikalisä / itse-esto

Muista, että vedonlyöntisivu pystyy mahdollistamaan ongelmapelaamisen ennaltaehkäisyn, sinä olet viime kädessä oman pelaamisen asinatuntija ja pelirajojen asettaja. Pelaa näissä jutuissa varman päälle.

Fastbet asiakaspalvelu

Fastbetin asiakaspalvelu on loistava. Yksi parhaimpia mitä olemme nettikasinoilla ja vedonlyöntisivustoilla testailleet. 

Pääset live chat ikkunasta suoraan keskusteluun ja jos on ruuhkaa, näet millä sijalla odottelet linjoilla.

Palveluajat; Suomenkielinen tukitiimi on linjoilla arkisin klo 09-24 ja viikonloppuna klo 12-21. Englanniksi linjat auki 24/7

Loppuveto

Vedonlyönti ilman pelitiliä on jo joillakin sivustoilla, mutta taso näissä heittelee vielä paljon. Fastbet on yksi laadukkaimmista!

Keväällä 2019 julkaistu pelisivu onnistuu tyylikkäässä ja pelaajaystävällisessä kokonaisuudessa.

Loistava idea esikierrätys, mikä mahdollistaa vedonlyöntibonuksen ja silti välittömän kotiutuksen.

Monipuolinen lajitarjonta, vaikkei välttämättä suurin ja haastaa kertoimissa onnistuneesti myös muut veikkaussivut.

Nopeat kotiutukset, asiakaspalvelu ja sivusto, huh!

Pelaa nyt
50€ pelirahaa Pelaa nyt