iBet
Erinomainen
Bonuspaketti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
iBet Pääkohdat
  • Vedonlyöntiä myös pikatalletuksella (Trustly)
  • 5% käteispalautus nettotappioista viikottain
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Nopea aloitus pikatalletuksella tai rekisteröidy ja saat enemmän maksutapoja käyttöösi. Erittäin monipuolinen vedonlyöntipalvelu jossa paikoin parhaat kertoimet. Suomenkielinen asiakaspalvelu ja nopeat maksut. Ei live streamiä, mutta 5% cashback nettotappioista viikottain ja vedonlyöntibonuksia muutenkin.
Vedonlyöntibonus
Bonuspaketti
Kierrätysvaatimus
7x bonus + talletus
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
24h
Asiakaspalvelu
24/7

iBet vedonlyönti

iBet on pari vuotta vanha vedonlyöntisivusto jossa toteutettiin isompi uudistus aivan juuri ja nykyään pelitilin tänne saa pystyyn ilman rekisteröintiä. Sivustoa hallinnoi Claymore Group, mutta itse vedonlyöntiosio on Betsson Groupin käsialaa. Jos siis peliaula näyttää tutulta johtuu se juurikin tästä seikasta.

iBetin vedonlyöntibonus

Ehkä kiinnostavin etu mitä iBet pelaajille tarjoaa on cashback. Omalta pelitililtä, kun aktivoi kyseisen edun saa viikottain 5% käteispalautuksen nettotappioista. Saldon näkee pelitililtä ja se maksetaan maantaisin ilman kierrätysvaatimuksia puhtaana käteisenä. Suomalaisille pelaajille tarjolla tervetulobonuksena bonuspaketti:

Bonuspaketti

  1. 100% bonus 100€ asti
  2. 50% bonus 200€ asti

Kierrätysvaatimus 7x bonus + talletus / Maksimipanos 30% bonuksen kokonaissummasta (!) / Minimitalletus 10€ 

Kova kierrätysvaatimus ja tuon maksimipanoksen kanssa kannattaa olla tarkkana. Jos lyö kierrätyksen aikana vetoja jotka yli 30% ei voittoja maksella, koska sääntörikkomus. Ei nyt aivan paras vedonlyöntibonus, mutta toki tarjolla.

Kohteet ja kertoimet

Suomalaisille asiakkaille iBet tarjoaa kotimaisia kohteita paikoin hyvinkin laajasti. Esimerkiksi kotimainen jalkapallo ei suinkaan jää sarjojen osalta Veikkausliigan kohdille vaan veikkaamaan pääsee jopa Kolmosta. Toki, koska Betsson Group vastaa vedonlyöntipalvelusta on se käytännössä aivan identtinen peliyhtiön muiden vedonlyöntisivustojen kanssa – jos pelitili on jo Betssonilla, mitä uutta iBet tarjoaa?

Kertoimet. Näissä on lajien välillä heittoa ja parhaimmillaan iBet tarjoaa alan parhaat kertoimet. Kannattaa siis tehdä vertailua.

iBet sport

Maksut ja voittojen verotus

iBetillä pääsee alkuun pikatalletuksella (Trustly) tai pelitilin voi luoda myös rekisteröinnin kautta. Jälkimmäinen takaa muutkin maksutavat käyttöön kute nettilompakot, Siirto, Paysafecard ja luottokortit. Minimitalletus iBetillä on vain 10 euroa eli suhteellisen matalalla kynnyksellä pääsee vedonlyöntipuitteita kokeilemaan. Nostot käsitellään noin vuorokauden aikana ja veikkausvoitot saa kotiuttaa verovapasti sillä iBetin toimintaa sääntelee Maltan pelilisenssi.

Vastuullinen vedonlyönti

Omalta pelitililtä pääsee hallinnoimaan vastuullisen pelaamisen rajoja. Aika suppea valikoima pelirajoja ja esimerkiksi tappiorajaa iBet ei kirjoitushetkellä tarjoa. Hyvää kuitenkin se, että pelirajoista mainitaan heti pelitilin luomisen jälkeen. Viestit- osiosta voi myös estää kaikki markkinointiviestinnän rahapeleihin liittyen.

iBetin asiaskaspalvelu

Suomenkielinen asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse ja chatin kautta. Aivan silmänräpäyksessä ei tuo chat ikkuna löydy kyllä sivustolta, mutta kun skrollaa sivun pohjalle löytyy live chat linkki. Nopea palvelu myös sähköpostilla.

Loppuveto

Erittäin kilpailukykyinen vedonlyöntisivusto jossa välillä erittäin hyvät kertoimet.

Helppo sivusto ja nykyään voi veikata ilman rekisteröintiä.

Kierrätysvaatimus aika kova vedonlyöntibonuksissa.

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu.

Pelaa nyt
Bonuspaketti Pelaa nyt