Nordicbet
Erinomainen
170€ bonuspaketti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Nordicbet Pääkohdat
  • Täyden palvelun vedonlyöntiä
  • Hyvät kertoimet ja kampanjat
  • NHLWAM kaudet yksinoikeudella
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Vedonlyöntisivustojen kokeneinta ja mahdollisesti intohimoisinta sarjaa. Nordicbet on jo reilusti yli 10 vuotta sitte perustettu pelisivu, joka kimaltelee aivan erityisesti vedonlyönnissä. NHLWAM kaudet yksinoikeudella, Nordicbetin blogista vihjeet ja kaikki lisätieto veikkaajille. Reiluimmat bonusehdot!
Vedonlyöntibonus
170€ bonuspaketti
Kierrätysvaatimus
6x bonus, 1.50 kertoimella
Live stream
Kyllä, ilmainen
Kotiutukset
24h sisällä
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi (suomeksi klo 9-01)

Vedonlyöntibonus

Nordicbet laukoo suurimman ja monipuolisimman bonuspaketin vedonlyöntiin.

Uutena pelaajana saat talletusbonuksia ja mobiilivedon, vahvoilla bonusehdoilla.

  1. 100% bonusta 100€ asti
  2. 50% bonusta 50€ asti
  3. 20€ ilmaisveto mobiiliin

(Kierrätysvaatimus 6x bonus, 1.50 kertoimella / Minimitalletus 10€ / Ilmaisvedon nettovoiton kierrätys 3x / Kierrätys tulee olla suoritettuna ennen seuraavaa bonusta)


Vain bonusosa kierrätettävä ja matala kerroinvaatimus tekee bonuspaketista jo muista erottuvan. Kukaan muu vedonlyöntisivusto ei meidän tietojen mukaan tarjoa kokonaista vedonlyöntipakettia eli veikkaajat pääsevät varakkaasti alkuun.

Nordicbet loistaa myös kampanjoissa. Aivan varmasti on viikkotasolla ilmaisvetoja johonkin lajiin ja satunnaisesti myös riskittömiä vetoja. Tuulettelun arvoista näissä on reilut bonusehdot; maltilliset kierrätykset ja kertoimet.

  • Ajankohtaista; Valioliigan avauksen kunniaksi jaossa 2x 10 euron ilmaisvetoa, kun veikkaat 20 eurolla.
Nordicbetin uudistunut vedonlyöntipalvelu

Kohteet ja kertoimet

Nordicbetin sydän vedonlyönnissä on jääkiekossa. Tuntumalla heitämme, että myös vedonlyöntibonuksia on siihen lajiin parhaiten tarjolla. Lajikattaus on erittäin monipuolinen ja suosituimmista lajeista on lähes poikkeuksetta myös pienempiä sarjoja veikkauskohteena – Esimerkiksi Suomi futiksessa Veikkausliigan lisäksi tarjolla Ykkönen ja Kolmonen.

Uusimpana lisäyksenä Nordicbetillä on hevosurheilu, mutta siinä samalla, e-urheilu vedettiin jäähylle tarjonnasta. Laji houkuttaa sen verran paljon alaikäistä joukkoa ja vastuullisuus painoi tämän päätöksen kohdalla.

Parhaat vedonlyöntikertoimet kunniaviitta on usein Nordicbetin harteille jämähtänyt. Unibet on tässä kova haastaja ja näiden välillä kannattaa tehdä varsinkin vertailua.

Nordicbet blogi ja sovellus

Pelaa missä tahansa. Androidin käyttäjät pystyvät lataamaan Nordicbetin sovelluksen, iOS versio ei tällä hetkellä ole saatavilla. Nordicbetin mobiili on kuitenkin sen verran huoliteltu ettei sitä passaa ollenkaan väheksyä.

Blogi ja somekanavat päivittyy aktiivisesti ja on aina ajan hermolla. Lue otteluennakot, vihjeet tai katso NHLWAM kaudet yksinoikeudella samasta osoitteesta. Ilmainen live stream on käytössä kaikille joilla on pelitilillä rahaa.

Ylipäätään Nordicbetillä saat vedonlyöntiin paljon extraa päälle – cashout toiminto, voit luoda omia vetoja ja seurata tilastoja sarjoista sekä seurata vetohistoriaa, muutamia mainitaksemme.

Nordicbetin blogista mm. analyysit ja NHLWAM Summer Camp vol 4

Kotiutukset ja verotus

Kaikki kotiutukset laitetaan Nordicbetin puolelta maksuun 24h sisällä. Rahan siirtoaika riippuu käytetystä maksutavasta, mutta on perillä 1-4 vuorokauden sisällä.

Pelitili varmennetaan dokumenteilla ja en ladataan omalle pelitilille. Näistä on hyvin selkeät ja konkreettiset ohjeet, on hankala joutua pulaan. Arvostettavaa meidän silmissä ettei Nordicbet suostu vastaanottamaan dokumentteja sähköpostilla turvallisuussyistä.

Nordicbet operoi monessa maassa ja on siten vahvasti linsensoitu. Ruotsin, UK ja Maltan pelilisenssit sääntelee toimintaa ja jälkimmäinen koskettaa suomalaisia pelaajia. Kyseessä on siten myös verovapaa vedonlyöntisivusto.

Vastuullinen vedonlyönti

Heti rekisteröinnin yhteydessä saat mahdollisuuden asettaa talletusraja tilille. Tämä onnistuu toki myöhemminkin ja käytössä on muita vastuullisen pelaamisen työkaluja.

Ehkä tämän kokoiselta vedonlyöntisivulta olisi odottanut myös tuotekohtaista rajausta ja yksittäisiä rajoituksia veikkaukseen. Arvostettavaa oli kuitenkin reagointi e-urheiluun vedonlyönnissä.

Turhan yleisesti käsitelty aihe..

Asiakaspalvelu

Nordicbet kuuluu Betsson Groupin tiimiin ja asiakaspalvelu on keskitetty mm. Betssonin ja Betsafe sivustojen kanssa. 

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi ja suomeksi klo 9-01 live chatissa

Betsson on palkittu useaan kertaan nimenomaan asiakaspalvelusta ja vastausaika on kieltämättä erittäin nopea. Palvelua saa myös sähköpostilla tai jättämällä soittopyynnön. Suosittelemme live chatia.

Loppuveto

Täyden palvelun vedonlyöntiä!

Laadukas ja selkeästi pelaaja edellä rakennettu vedonlyöntisivu, jossa halukkaille toki kasinopelejä rinnalle.

Paljon vedonlyöntibonuksia viikkotasolla.

Aina reilut bonusehdot, aina. Myös kampanjoissa laatu on silminnähden korkealla tasolla, ajankohtaisia etuja ja toisinaan isompia arvontoja.

Kilpailukykyiset kertoimet ja syvyyttä lajitarjonnassa. Paljon työkaluja veikkaajille joista laadukas Nordicbet blogi.

Pelaa nyt
170€ bonuspaketti Pelaa nyt