Nordicbet
Erinomainen
100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Nordicbet Pääkohdat
  • Täyden palvelun vedonlyöntiä
  • Hyvät kertoimet ja kampanjat
  • NHLWAM kaudet yksinoikeudella
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Vedonlyöntisivustojen kokeneinta ja mahdollisesti intohimoisinta sarjaa. Nordicbet on jo reilusti yli 10 vuotta sitte perustettu pelisivu, joka kimaltelee aivan erityisesti vedonlyönnissä. NHLWAM kaudet yksinoikeudella, Nordicbetin blogista vihjeet ja kaikki lisätieto veikkaajille. Reiluimmat bonusehdot!
Vedonlyöntibonus
Bonuspaketti
Kierrätysvaatimus
8x bonus, 1.50 kertoimella
Live stream
Kyllä, ilmainen
Kotiutukset
24h sisällä
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi (suomeksi klo 9-01)

Nordicbetin vedonlyöntibonus

Nordicbet on aivan erityisesti vedonlyöntiä. Se on rakkautta lajiin, varsinkin jääkiekkoon. Peliviihde on monipuolista ja vedonlyöntibonukset on yärkeä osa kokonaisuutta. Ja vieläpä pelaajalle hyvällä tavalla.

Vedonlyöntibonukset ja kampanjat ylipäätään on Nordicbetillä aina erittäin pelaajaystävällisiä. Uudet pelaajat toivotellaan tervetulleeksi vedonlyönnin kentälle tervetulobonuksella.


Tervetulobonus

  1. 100% bonus 100€ asti + 140 ilmaiskierrosta
  2. Talleta 20€ = 20€ ilmaisveto + 20 superkierrosta (1€)

(Kierrätysvaatimus 8x bonus, 1.50 kertoimella / Minimitalletus 10€ ensitalletuksessa / Ilmaisvedon nettovoiton kierrätys 3x


Nordicbetin kampanjat

Nordicbet loistaa tässä. Ensinnäkin näitä on aina tärkeisiin, ratkaisuotteluihin ja toisekseen tarjoukset on pelaajalle rehtejä. Hyvät ja selkeät bonusehdot. Vaihtelevasti erilaisia tarjouksia:

Ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, live-vetoja, aikainen voitonmaksu jne.


Nordicbet vedonlyönti
Nordicbetin vedonlyöntipalvelu

Kohteet ja kertoimet

Nordicbetin sydän vedonlyönnissä on jääkiekossa. Tuntumalla heitämme, että myös vedonlyöntibonuksia on siihen lajiin parhaiten tarjolla. Lajikattaus on erittäin monipuolinen ja suosituimmista lajeista on lähes poikkeuksetta myös pienempiä sarjoja veikkauskohteena – Esimerkiksi Suomi futiksessa Veikkausliigan lisäksi tarjolla Ykkönen ja Kolmonen.

Uusimpana lisäyksenä Nordicbetillä on hevosurheilu, mutta betsejä pystyy asettamaan myös urheilun ulkopuolelta. Ainakin USA presidentinvaalit 2020 oli erittäin suosittu vetokohde.

Parhaat vedonlyöntikertoimet kunniaviitta on usein Nordicbetin harteille jämähtänyt. Unibet on tässä kova haastaja ja näiden välillä kannattaa tehdä varsinkin vertailua.

Nordicbet blogi ja sovellus

Pelaa missä tahansa. Androidin käyttäjät pystyvät lataamaan Nordicbetin sovelluksen, iOS versio ei tällä hetkellä ole saatavilla. Nordicbetin mobiili on kuitenkin sen verran huoliteltu ettei sitä passaa ollenkaan väheksyä.

Blogi ja somekanavat päivittyy aktiivisesti ja on aina ajan hermolla. Lue otteluennakot, vihjeet tai katso NHLWAM kaudet yksinoikeudella samasta osoitteesta. Ilmainen live stream on käytössä kaikille joilla on pelitilillä rahaa.

Ylipäätään Nordicbetillä saat vedonlyöntiin paljon extraa päälle – cashout toiminto, voit luoda omia vetoja ja seurata tilastoja sarjoista sekä seurata vetohistoriaa, muutamia mainitaksemme.


Nordicbet blogi
Nordicbetin blogista mm. analyysit ja NHLWAM kaudet

Kotiutukset ja verotus

Kaikki kotiutukset laitetaan Nordicbetin puolelta maksuun 24h sisällä. Rahan siirtoaika riippuu käytetystä maksutavasta, mutta on perillä 1-4 vuorokauden sisällä.

Pelitili varmennetaan dokumenteilla ja ne ladataan omalle pelitilille. Näistä on hyvin selkeät ja konkreettiset ohjeet, on hankala joutua pulaan. Arvostettavaa meidän silmissä ettei Nordicbet suostu vastaanottamaan dokumentteja sähköpostilla turvallisuussyistä.

Nordicbet operoi monessa maassa ja on siten vahvasti linsensoitu. Ruotsin, UK ja Maltan pelilisenssit sääntelee toimintaa ja jälkimmäinen koskettaa suomalaisia pelaajia. Kyseessä on siten myös verovapaa vedonlyöntisivusto.

Vastuullinen vedonlyönti

Heti rekisteröinnin yhteydessä saat mahdollisuuden asettaa talletusraja tilille. Tämä onnistuu toki myöhemminkin ja käytössä on muita vastuullisen pelaamisen työkaluja.

Ehkä tämän kokoiselta vedonlyöntisivulta olisi odottanut myös tuotekohtaista rajausta ja yksittäisiä rajoituksia vedonlyöntiin.

Asiakaspalvelu

Nordicbet kuuluu Betsson Groupin tiimiin ja asiakaspalvelu on keskitetty mm. Betssonin ja Betsafe sivustojen kanssa. 

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi ja suomeksi klo 9-01 live chatissa

Betsson on palkittu useaan kertaan nimenomaan asiakaspalvelusta ja vastausaika on kieltämättä erittäin nopea. Palvelua saa myös sähköpostilla tai jättämällä soittopyynnön. Suosittelemme live chatia.

Loppuveto

Täyden palvelun vedonlyöntiä!

Laadukas ja selkeästi pelaaja edellä rakennettu vedonlyöntisivu, jossa halukkaille toki kasinopelejä rinnalle.

Paljon vedonlyöntibonuksia viikkotasolla.

Aina reilut bonusehdot, aina. Myös kampanjoissa laatu on silminnähden korkealla tasolla, ajankohtaisia etuja ja toisinaan isompia arvontoja.

Kilpailukykyiset kertoimet ja syvyyttä lajitarjonnassa. Paljon työkaluja veikkaajille joista laadukas Nordicbet blogi.

Pelaa nyt
100% bonus 100€ asti Pelaa nyt