Stake
Erinomainen
x
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Stake Pääkohdat
  • Yksi alan suurimmista kryptosivustoista
  • Erinomainen asiakaspalvelu
  • Kokeneille pelaajille ja highrollereille
Maksutavat
Bitcoin Bitcoin
Yhteenveto
Stake on villi kortti. Se on highrollereille ja kokeneille pelaajille. Täällä rahansiirrot tehdään kryptoilla, fiat on toissijaista. Kryptoja voi ostaa sivuston kautta tai siirtää omasta kryptolompakosta. Valtava tarjonta vedonlyöntikohteita. Tasokas sivusto ja asiakaspalvelu. Stake yllättää ja moni vedonlyöntisivusto voisi ottaa heistä inspiraation kipinöitä. Vuonna 2017 perustettu Stake kuuluu Crypto Gambling Foundationiin ja sitä sääntelee Curacaon pelilisenssi.
Vedonlyöntibonus
-
Kierrätysvaatimus
-
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
Lohkoketjun mukaan
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi (chat & foorumi)

Vedonlyöntibonus

Stake ei käytä aikaa tai resursseja tervetulobonuksiin. Pelaajia palkitaan tehtyjen panostusten perusteella eli oma pelihistoria toimii bonusten pohjana. Tyypillinen etu on ’weekly boost’ ja 10% rakeback. Molemmissa huomioidaan kaikki tehdyt panostukset.

Vedonlyöntibonuksetkin muovautuu siten matkan varrella. Se missä Stake loistaa kirkkaana on VIP-ohjelma. Tämä on aidosti tavoiteltavan arvoinen ohjelma sillä silloin pääsee kokemaan myös Staken erittäin korkeatasoisen asiakaspalvelun. VIP-tasoja on highrollereille saakka ja yleisvaikutelma on se, että nimenomaan huomio on olemassaolevissa pelaajissa. 

🌟 Katso kaikki vedonlyöntisivustot

Kohteet ja kertoimet

Stake panostaa silminnähden vedonlyöntipalveluunsa. Peliyhtiö sponsoroi useassa lajissa (mm.Watford FC) ja näkyvyyttä on haettu myös ambassadorien kautta Alexa Grasso, Sergio Aguero ja Marlon Vera.

Itse vedonlyöntipalvelu on valtava. Lajilistalta löytyy siten eksoottisempiakin kohteita ja yksittäisen lajin sisällä on sarjoista valinnanvaraa. Navigointia helpottaa haku-työkalu jolla löytää nopeasti yhdellä avainsanalla mielessä olevan sarjan/liigan/ottelun. Rehellisyyden nimissä Staken kertoimet ei aina yllä aivan parhaisiin, mutta sen vuoksi tätä sivustoa ei kannata hylätä. Vedonlyöntipalvelu on silminnähden laadukas ja siihen myös panostetaan.

Stake etusivu

Maksut ja voittojen verotus

Stake pyörii kryptomaksuilla. Maksuja voi tehdä lukuisilla eri kryptoilla ja rahansiirrot hoituu yhtä helposti kuin perinteisellä vedonlyöntisivustolla. Stake tekee yhteistyötä kryptopörssi MoonPayn kanssa ja kryptoja voi ostaa myös sivuston kautta. Vaihtoehtoisesti voit siirtää omasta kryptolompakosta pelitilille rahaa.

Minimitalletus ja palvelumaksut on kryptokohtaisia. Esimerkiksi bitcoinilla minimitalletus on 0.002 BTC eli n. 70€ (kirjoitushetken kurssilla). Palvelumaksu 0.0002 BTC. Hitusen korkealla mennään lukemissa, mutta Staken hyvä puoli on se ettei täällä ole nostorajoja. Isot voitot saa siten kerralla itselle. Tämä ei ole ollenkaan itsestäänselvää alalla ja siksi ehdottomasti Staken valtti. Nostoissa ei ole välikäsiä vaan se varmennetaan lohkoketjussa. Täten kotiutukset ovat nopeita.

Curacaon pelilisenssi sääntelee Staken toimintaa ja se tarkoittaa että voitoista pitäisi ilmoittaa verottajalle. Suosittelemme myös perehtymään verotukseen liittyen kryptojen käyttöön.

Vastuullinen vedonlyönti

Stake on kokeneen pelaajan paikka. Ihan senkin takia, että vastuullisen pelaamisen pelirajoja ei ole juurikaan. Omalta pelitililtä pystyy kuitenkin pyytämään itse-estoa.

Stake Sport

Staken asiakaspalvelu

Staken englanninkielinen asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 chatin kautta. Palvelu avautuu sisäänkirjautuneena. Tämän rinnalla on Stake foorumi jota kautta voi myös kysellä esim. bonuksiin liittyvistä asioista. Erittäin atiivinen foorumi ja asiakaspalvelu laajenee tosiaan tänne asti. UKK osio on korvattu tällä tavalla ja se näyttää toimivan. Staken tiimi vastailee silminnähden aktiivisesti.

Loppuveto

Stake on yksi alan suurimmista kryptosivustoista ja erittäin suosittu sellainen. Jos kryptot tuntuvat salamyhkäisiltä tai epäilyttää, Stake onnistuu tekemään siitä täysin normaalia. 

Hieno sivusto ja pelaajaystävällinen.

Loistava asiakaspalvelu ja kiinnostava tapa palkita pelaajia sekä keskittyä olemassaoleviin asiakkaisiin.

Pelaa nyt
x Pelaa nyt