Vedonlyöntibonukset veikkaukseen

Loputtoman tuntuinen laji- ja kohdetarjonta on vain yksi valtti ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla.

Ehkä arvokkain etu kaikista, on erilaiset vedonlyöntibonukset, joita saa parhaimmillaan heti pelitilin luomisen yhteydessä. Nämä edut saattaa aiheuttaa ensikertalaiselle puistatuksia tai pelonsekaisia tuntemuksia, siksi avaamme hieman näitä bonuksia jotta voit halutessasi niitä konkarin ottein hyödyntää.

  • Miten vedonlyöntibonukset toimivat?
  • Mikä on kierrätysvaatimus?
  • Millainen on hyvä bonus?

Tärkeimpiä aiheita joita pyörittelemme tällä sivulla. Lisäksi kokoamme napakan listan josta löydät parhaat vedonlyöntibonukset vuodelle 2019.

Kuukauden vedonlyöntibonus – Marraskuu 2021

Veikkaa.com suosittelee
Erinomainen

Parhaat vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset pähkinänkuoressa

Suurimmat vedonlyöntisivustot kuten Betsson, Nordicbet ja Betsafe tarjoavat viikottain ilmaisvetoja, toisinaan riskittömiä vetoja ja satunnaisesti talletusbonuksia.

Talletusbonus 

Toimii samalla tavalla kuin kasinobonus, mutta peliraha on pelattavissa vain vedonlyöntiin. Tyypillisin bonus on 100% bonus x summaan asti. Tällöin talletuksesi tuplataan tiettyyn summaan asti, esimerkiksi 100€ saakka. 

Ilmaisveto

Bonusraha jolla voit veikata missä tahansa kohteessa tai tietyssä kohteessa. Riippuu mikä kampanja. Ilmaisvedon saaminen edellyttää yleensä vetoa, minimikertoimella jonka jälkeen saat ilmaisen vedon eli tietyn summan bonusrahaa tilille.

Esim. Nordicbetin 10€ ilmainen liveveto Wimbledoniin – kampanja

  • Veikkaa 10€ single – tai yhdistelmäveto tennikseen
  • Minimikertoimen oltava 1.50
  • Saat 10€ ilmaisen live vedon tennikseen

Ilmaisveto ilman talletusta on harvinaisempi bonus. Tällaisia kannattaa tähyillä isommista vedonlyöntiarvonnoista jossa pääpalkintona arvotaan matka johonkin urheilumatsiin. Näissä kampanjoissa annetaan toisinaan pelkästä osallistumisesta ilmaisveto.

Huom! Varaudu siihen, että jos voitat ilmaisvedolla ilman talletusta joudut luultavasti silti tallettamaan ennen kotiutusta. Turvallisuussäännökset sitoo pelisivuja varmentamaan maksutavat.

Katso parhaat ilmaisvedot tästä

Riskitön veto

Jos vetosi häviää, saat panoksen takaisin käteisenä.

Näitä kannattaa tähyillä myös isommista vedonlyöntikampanjoista, riskitön veto saattaa olla se pienin tarjous. 

Kertoimen tehostus

Veikkaa haluamaasi kohdetta ja pelisivu tuplaa kertoimen.

Eksklusiivisempi bonus jota ainakin Mr Green tarjoaa veikkausbonuksena.

Ilmaista pelirahaa

Ilmainen on näissä lähes poikkeuksetta hieman harhaanjohtava. mikään bonus ei ole ilmainen vaan siihen sisältyy aina kierrätysvaatimus. 

Uusi vedonlyöntisivu Fastbet antaa 50€ pelirahaa esikierrätyksellä. Eli jokaista pelattua 100€ kohden saat 5 euroa käteistä pelirahaa. Tämä on ilmaista eli voit heti rahan kotiuttaa.

Mikä on kierrätysvaatimus?

Kun puhutaan pelirahasta tai bonusrahasta tarkoittaa se käytännössä aina myös kierrätysvaatimusta. Vain käteinen on ilmaista ja heti kotiutettavissa.

Kierrätysvaatimus on bonuksen hinta, jonka maksat ennen voittojen kotiuttamista. Jos tätä ei olisi, kukaan ei jäisi pelaamaan vedonlyöntisivustolle vaan nostaisi rahan heti pois tililtä. 

Bonusraha antaa sinulle isomman kassan ja siten enemmän mahdollisuuksia onnistua voittavassa vedonlyönnissä. Jos voitat, on raha ensin kierrätettävä tietyn summan verran ennen kotiutusta.

Esim. Voitat 20€ Nordicbetin Wimbledon ilmaisvedolla

  • Saat nettovoiton pelitilillesi, panos jää summan ulkopuolelle
  • Voittosumma on kierrätettävä 3x vedonlyönnissä, minimikertoimella 1.50

Sinun on siis lyötävä vetoa 60€ edestä (20€ x 3) ennen kuin voittoja saa kotiuttaa. 

Vetojen on oltava vähintään 1.50 kertoimella jotta se lasketaan kierrätysvaatimukseen.

Vedonlyöntibonuksia ei kannata pelätä, riittää että ymmärtää niiden logiikan. Tärkeimpänä juttuna on seurata bonusehtoja eli ymmärtää kierrätysvaatimukset. Jos bonusten kierrätys tuntuu puuduttavalta, voit aina pelata täysin ilman bonuksia omalla rahalla.

Bonuksen muita linjauksia

Kun pelitililläsi on bonusrahaa, pelaat aina ensin omalla rahalla

Bonuksen voi perua jos et ole alkanut vielä pelaamaan sillä pelirahalla. Jos olet, on kierrätysvaatimus suoritettava loppuun ennen rahojen kotiutusta.

Jos kotiutat kierrätyksen ollessa kesken, menetät bonuksen ja sillä saadut voitot.

Bonusraha ja voitot mitätöidään myös silloin jos veikkaat saman kohteen kaikkia tuloksia – vilpillistä toimintaa.

Järjestelmävetoja ei lasketa useinkaan kierrätykseen.

Millainen on hyvä vedonlyöntibonus?

Kierrätysvaatimus antaa aika hyvät suuntaviivat miten reilusta bonuksesta puhutaan. On kuitenkin muita bonusehtoja joita on hyvä tarkkailla;

Minimikerroin – Yli 1.7 kerroinvaatimus alkaa olla todella korkea. Vertailuna esimerkiksi Unibet jolla lienee matalin kerroinvaatimus 1.40 vedonlyöntibonuksessa.

Minimitalletus – Kuinka suuri veto vaaditaan suhteessa saatuun etuun. Esimerkiksi 40€ veto josta saa 10 euron ilmaisvedon ei paini aivan ylimmässä bonusten sarjassa. 

Hyvä vedonlyöntibonus selviää aina bonusehdoista. Mitä lyhyemmät bonusehdot, sitä varmemmin puhutaan reilusta diilistä.

Yleisimmät kiukun puuskahdukset ja pettymyksen kouraisut syntyy inhimillisistä jutuista. Lunastetaan bonus ja ajatellaan sen olevan heti nostettavissa tai veikataan ohi sääntöjen. Jotta veikkaus netissä säilyy miellyttävänä kokemuksena, lukaise aina bonusehdot ennen edun lunastamista.

  • Jos mikä tahansa mietityttää – kysy suoraan asiakaspalvelusta live chatin kautta.

Ulkomaiset vedonlyöntisivustot – huijaustako?

Ei ole huijausta. 

Kun ymmärtää ja opettelee (kysyy jos ei tiedä) miten kokonaisuus toimii voi huoletta pelailla vedonlyöntisivustoilla. Parhaat pelisivut alkaa kuitenkin olla jo sen verran suuria palvelupaketteja, että ensikertalaisella menee helposti pasmat sekaisin käytännön jutuissa. 

Niistä ja pienistä inhimillisistä jutuista syntyy usein väärinkäsitykset ja puskaradiossa pyörivät pelottavat kokemukset.

Netin rahapelifirmat ei ole monopolilla muurattu, mikä tarkoittaa nopeasti kehittyvää veikkaus ympäristöä. Uudet vedonlyöntisivustot ottaa oman alueensa kentästä ja huonot tippuvat siltä areenalta aika nopeasti.

Mitä pidempään netin pelisivu on ollut pystyssä sitä vahvempi merkki se on luotettavasta paikasta veikata. Pelaajat palaa sinne eli sivusto pitää hyvää huolta pelaajista ja kehittää toimintaa.

Muista, että sinun vastuulla on olla perillä pelisivun toimintatavoista.

Pelaa sääntöjen puitteissa.

Huolehdi että pelitilin tiedot on oikeat jotta pelitilin varmentaminen tapahtuu vaivatta

Kysy live chatista, jos et ymmärrä tapahtunutta

Lopeta vedonlyönti jos otat takkiin jatkuvasti eikä saldo kestä sellaista

100% bonus 100€ asti Pelaa nyt