Betway
Hyvä
150€ bonuspaketti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Betway Pääkohdat
  • E-urheilussa iso satsaus
  • Jo vuonna 2006 perustettu vedonlyöntisivu
  • Joustava bonusjärjestelmä
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Zimpler (lasku) Zimpler (lasku)
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Kun puhutaan vedonlyönnistä netissä ei voi mitenkään jättää mainitsematta Betwayta. Vedonlyöntisivu jolla miljoonia pelaajia maailman laajuisesti, sivusto on ollut pystyssä jo vuodesta 2006 lähtien. Parasta Betwaylla - kovatasoinen osaaminen ja tarjonta e-urheilusta, joustava bonusjärjestelmä ja erikoiskohteiden määrä.
Vedonlyöntibonus
100% bonus 100€ asti
Kierrätysvaatimus
6x
Live stream
Ei ole
Kotiutukset
24-48h
Asiakaspalvelu
fi-support(at)betway.com

Betway vedonlyöntibonus

Betway on aivan erityisesti vedonlyöntiä ja se näkyy myös uusille pelaajille.

Kokonaan oma vedonlyöntibonus tai tarkemmin sanottuna bonuspaketti on halutessa mahdollisuus lunastaa.

Tuplaa talletus 3 kertaa.


Bonuspaketti

  1. 100% bonus 50€ asti
  2. 100% bonus 50€ asti
  3. 100% bonus 50€ asti

Kierrätysvaatimus 6x voitot / Minimitalletus 10€ / Kerroin vaikuttaa kierrätystehoon


Kampanjoita riittää myös jatkossa. Betway keskittyy isosti e-urheiluun ja sille suunnalle on useita räätälöityjä vedonlyöntibonuksia ja ilmaisvetoja.

Betwayn ilmaisvetoklubi

Kampanjoiden lisäksi Betwayn vedonlyöntipalvelussa on paljon muutakin ns. lisäviihdettä. Ilmaisvetoklubi on sellainen. Liity klubiin ja voit ottaa joka viikko 2 x 5€ ilmaisvetoa. Nämä maksetaan lauantaina ja maanantaina. Jos johdat, voitat. Kampanja, joka puolestaan käynnissä Ainakin NHL kauden 21/22 aikana. Futiksessa Rakenna oma vetosi – ominaisuudella voit puolestaan koittaa nostaa kertoimia.


Betway etusivu
Betway tervetulobonus: Tuplaa 3 ensimmäistä talletusta.

Kohteet ja kertoimet

Betwayn lajitarjonta on huima. Erikoiskohteita on paljon, mutta näyttävin erikoisuus on kuitenkin Esports. Kilpaurheilu sai oman osionsa Betwayn vedonlyönnissä jo vuonna 2015 ja voikin sanoa että tässä oltiin ja ollaan edelleen edelläkävijämäisessä positiossa. 

E-urheiluun on aivan omat kampanjat ja Betway sponsoroi mm. ruotsalaista Ninjas in Pyjamas ja Mibr joukkueita. Casinon puolella voit testata Ninjas in Pyjamas slottia. Tällaista ei tosiaankaan löydy muilta vedonlyöntisivustoilta.

Kertoimet on markkinoiden parhaimpia ja erikoiskertoimia pystyy bongata herkästikin. Live streamia ei ole, se lienee yksi suurimmista harmeista täällä.


Betway sponsoroi mm. Ninjas in Pyjamas, Mibr ja PSG Esports joukkueita e-urheilussa.

Kotiutukset ja verotus

Betway tarjoaa useita maksutapoja ja rahansiirrot on ilmaisia. Minimitalletus on vain 10 euroa ja sama summa kotiutuksissa. Nostopyynnöt käsitellään 24-48h sisällä eli ei aivan alan nopeimmat kotiutukset. Henkkareita kysytään heti ensimmäisen talletuksen jälkeen ja nimi sekä ikä on vahvistettava lataamalla kuva henkkareista pelitilille. Tähän toki toivoisi nopeutta kanssa, eli esimerkiksi pankkitunnistautumista.

Betway on erittäin vahvasti lisensoitu. Sillä on mm. UK, Tanskan, Ruotsin ja Maltan pelilisenssit ja tuo jälkimmänen takaa suomalaisille verovapaat veikkausvoitot.

Vastuullinen vedonlyönti

Brittiläiset peliyhtiöt, kuten Betway, on tunnettuja poikkeuksellisen tiukasta valvonnasta ja sääntelystä vastuullisessa pelaamisessa. Ehkä yllättäen, Betwaylla esimerkiksi pelirajoja on vähän. Vain talletusraja ja erilaiset pelitilin sulkemiset sekä tauotus. Jotain innovointia tähän kaipaisi..

Betwayn asiakaspalvelu

Sivustolla on mittava suomenkielinen UKK osio ja moni aihe käsitellään ohjevideona. Erilaista! Toki UKK sivu ei ikinä korvaa asiakaspalvelua – siis chatia ja sähköpostia, Betwaylla nämä nimenomaan on surkealla tolalla. Suomenkielistä palvelua on saatavilla, mutta chat ikkuna on todella vaikea löytää sivustolla. Myös sähköpostiosoite.

Näin löydät Betwayn chatin;

  1. Navigoi Tuki sivulle
  2. Klikkaa mikä tahansa kysymys auki ja skrollaa sen loppuun
  3. ’Oliko tästä apua’ – Vastaa kysymykseen EI ja pääset sivulle jossa linkki chat sivulle

Ei chat voi olla noin monen klikin takana. Kummallista ettei tätä korjata. Joka tapauksessa, palveluajat suomenkieliseen chatiin on klo 9-01.

Loppuveto

Betwaytä ei voi ohittaa. Se on yksi tunnetuimmista, suurimmista ja erittäin kokenut vedonlyöntisivu. Se osaa hommansa. Kun haluat sukeltaa syvälle vedonlyöntiin netissä, tämä pitää ainakin kokea.

Betway esports on yksinkertaisesti loistava. Ainutlaatuinen palvelu jota ei kilpailijoilla ole tällaisessa mittakaavassa juurikaan. Isot sponsorointikuviot tässä ja muissakin lajeissa West Ham United, NHL, Noventi Open tenniksessä

Sivusto tuntuu raskaalta ja rekisteröintiin soisi sulavampaa toteutusta. Chat aivan mahdoton löytää sivustolta – huonoa palvelua. Paljon kampanjoita, mutta kannattaa tarkastella bonusehdot, toisinaan kovat vaatimukset. Kokenut vedonlyöntisivusto jossa parhaillaan uudistellaan paljon.

Pelaa nyt
150€ bonuspaketti Pelaa nyt