Fezbet
Hyvä
100% bonus 200€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Fezbet Pääkohdat
  • Paljon vedonlyöntikampanjoita
  • Curacaon pelilisenssin sääntelemä
  • Vuonna 2020 perustettu sivusto
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Bitcoin Bitcoin
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Trustly Trustly
Yhteenveto
Fezbet on uudehko vedonlyöntisivu, julkaistu 2020 vuoden puolella. Kattava lajitarjonta jonka äärelle pääset ilman rekisteröitymistä, tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Paljon vedonlyöntitarjouksia ja kilpailukykyiset kertoimet!
Vedonlyöntibonus
100% bonus 200€ asti
Kierrätysvaatimus
5x bonus ja talletus
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
3 vrk
Asiakaspalvelu
24/7 englanniksi, suomeksi klo 9-23

Fezbetin vedonlyöntibonus

Harva vedonlyöntisivu tarjoaa näin monipuolisesti ja erilaisia vedonlyöntibonuksia.

Tämä on paikka josta kannattaa diilejä kärkkyä. Uutena pelaajana pääset vaikka heti kiinni bonuksiin. Tarjolla on nimittäin mahdollisuus tuplata ensimmäinen talletus.

Tervetulobonus

💥 100% bonus 200€ asti

Minimitalletus 20€ / Kierrätys 5x bonus + talletus / Bonuksen saa tilille, kun talletus kierrätetty 1x


Tällä saa paisutettua pelikassaa mukavasti ensimmäiselle talletukselle. Pakko ei tietenkään tätä ole lunastaa, aina voi pelata käteisellä. Fezbet on kuitenkin varteenotettava vedonlyöntisivu jos yhtään mielii vedonlyöntionusten perään. Niitä on nimittäin luvassa ihan viikkotasolla.

Muita vedonlyöntibonuksia Fezbetillä:

  • 10€ ilmaisveto jokaisesta maalista
  • Rahaton yhdistelmäveto – 10% extraa voittojen päälle
  • 100% panoksen palautus
  • Matsipäivän ilmainen veto

Fezbet etusivu
Fezbet: Pelaa pikatalletuksella tai rekisteröidy

VIP vedonlyöjät Fezbetillä

Jokainen Fezbetin asiakas on automaattisesti osa VIP ohjelmaa. Eka taso on Aloittelijan ja tasoja on 5 kaikenkaikkiaan. Tämä ohjelma määrittää kuinka suuria summia voit kotiutella Fezbetiltä tiettyinä aikoina.

Lisäksi, pelaaminen kerryttää pisteitä ja niillä saat pelirahaa itselle. Millä vaihtokurssilla, se riippuu taas VIP tasosta. Muitakin etuja on luvassa; paremmat bonukset, yhteyshenkilö jne.

Vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Fezbetin lajitarjonta on kunnioitettava. Mukana myös pienempiä lajeja ja kohteiden määräkin tuntuu kohtuulliselta. Aivan samanlaista syvyyttä kohteissa ei ehkä ole kuin mitä kovimmilla vedonlyöntisivuilla kuten Unibet tai Nordicbet. Myöskään live stream palvelua tai muita lisäpalveluja ei ole kirjoitushetkellä saatavilla.

Kertoimet yllättää ja palautus on paikoin jopa parempi kuin kovilla vedonlyöntisivuilla.

Virtuaaliurheilu on kovassa nosteessa koronan seurauksena ja laji löytyy myös Fezbetiltä. Samoin virtuaaliurheiluun omat vedonlyöntibonukset.

Fezbet sport
Fezbetin vedonlyöntipalvelu

Maksut ja verotus

Vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä tai perinteiseen tyyliin. Saat valita ja tällä on itseasiassa merkitystä sillä rekisteröinnin kautta saa muut maksutavat haltuun. Pikatalletuksella pelaat aina Trustlyn kautta.

KYC eli omien tietojen vahvistaminen onnistuu pankkitunnareilla. Dokumentteja saatetaan silti kysyä. Fezbetillä se hoituu mutkien kautta. Pelitilille ei pysty lataamaan dokumentteja vaan maksupuoli pyytää niitä sähköpostitse. Tämä on haastavaa, koska et pysty seuraamaan käsittelyä ollenkaan. Eikä tapa ole edes kovin turvallinen.

Fezbet on kuitenkin säännelty vedonlyöntisivu ja sen toimintaa valvoo Curacaon pelilisenssi. Suomalaisille pelaajille se tarkoittaa sitä, että voitoista pitäisi ilmoitella verottajalle. Maltan pelilisenssi siis uupuu..

Vastuullinen vedonlyönti

USA vaalit 2020 oli hyvä esimerkki miten vedonlyöntikin innostaa suomalaisia rahapelaajia. Betsejä laitettiin ennätysvauhtiin. Jotta homma ei karkaa käsistä on pelirajat hyvin oleellisia.

Fezbetillä tämä on kuitenkin vasta suunnitteilla. Vastuullisuus on siis meidän silmissä nolla, sillä pelirajoja ei pysty asettamaan pelitilile ollenkaan. Ei ainuttakaan.

Tämä on hyvä esimerkki Maltan ja Curacaon pelilisenssin eroista. Malta velvoittaa nettikasinot ja vedonlyöntisivut tarjoamaan pelirajat, Curacaolla on väljempää. On pelisivun harteilla mikä linja otetaan. Fezbetin toiminta kertoo paljon.

Fezbetin asiakaspalvelu

Fezbetin suomenkielinen asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla ja chatin kautta. Jälkimmäisessä pystyy heti valitsemaan millä kielellä haluaa palvelua.

  • Palveluajat; 24/7 englanniksi ja suomeksi klo 9-23

Loppuveto

Loistava vedonlyöntibonnusten osalta. Hyvin erilaisia bonuksia ja tarjouksia – tällaisia kaipaisi muiden vedonlyöntisivujen tarjous-aulaan.

Sivusto on hitusen hankala, etenkin mobiilissa. Rekisteröintimahdollisuutta on mahdoton löytää (Jatka peliä) ja pelitili on suppea vastuullisuuden sekä KYC osalta.

Hyvä haastaja kumminkin vedonlyöntisivujen joukossa.

Pelaa nyt
100% bonus 200€ asti Pelaa nyt