Sportaza
Erinomainen
100% bonus 200€ asti
Pelaa nyt
check Bonus on aktiivinen! käyttäjää on jo lunastanut sen.
Sportaza Pääkohdat
  • Visuaalisesti näyttävä vedonlyöntisivu
  • Pikatalletus / rekisteröinti
  • Vedonlyöntiaiheinen kantis-ohjelma
Maksutavat
Mastercard Mastercard
Visa Visa
Verkkopankit Verkkopankit
Bitcoin Bitcoin
Zimpler (lasku) Zimpler (lasku)
Siru Mobile (lasku) Siru Mobile (lasku)
Skrill Skrill
Neteller Neteller
Paysafecard Paysafecard
Yhteenveto
Vedonlyöntiä pikatalletuksella tai rekisteröinnin kautta! Sportaza on visuaalinen taideteos ja vedonlyöntiteema kantaa uskollisuusohjelman puolelle saakka. Lyö vetoja ja suorita viikkotehtäviä niin saat pisteitä. Ne voi vaihtaa pelirahaan tai ilmaisvetoihin. Kerää pelaajakortteja ja tienaa käteistä. Kattava vedonlyöntipalvelu, nostot käsitellään parin arkipäivän aikana ja suomenkielinen asiakaspalvelu tavoitettavissa chatin ja sähköpostin kautta.
Vedonlyöntibonus
100% bonus 200€ asti
Kierrätysvaatimus
5x bonus+talletus
Live stream
Ei saatavilla
Kotiutukset
1-3vrk
Asiakaspalvelu
Suomeksi ja englanniksi

Sportazan vedonlyöntibonus

Vedonlyöntibonukset on näkyvässä roolissa Sportazalla. Viikottain on saatavilla talletusbonusta, ilmaisvetoja ja cashbackia. Lisäksi uskollisuusohjelma palkitsee sekin mm.pelirahalla ja ilmaisvedoilla.

Uusille pelaajille talletusbonus vedonlyöntiin:

Tervetulobonus

💥 100% bonus 200€ asti

Kierrätysvaatimus 5x talletus+bonus / Minimikerroin 1.50 / Maksimipanos 50€ kierrätyksen aikana / Huom. bonuksen saa vasta kun talletus pelattu läpi 1x

Uskollisuusohjelmassa pelaajakortteja ja pelirahaa

Sportazan uskollisuusohjelma on pyhitetty edelleen vedonlyöntimaailmalle. Pelaaminen sivustolla ja erilaiset viikkohaasteet kerryttävät pisteitä ja ne voi vaihtaa pelirahaan tai ilmaisvetoihin. Pisteet on toisinsanoen valuuttaa ja halutessa niillä voi myös alkaa kerätä pelaajakortteja. Sama ajatus kun lapsuudessa oli keräilykortit. Kun kortteja eli pelaajia on riittävästi on kasassa joukkue ja sillä tienaa rahaa pelikassaan. Näin siis tiivistettynä pähkinänkuoressa. Toteutus on ihan visuaalisestikin todella hieno ja sisäänkirjautuneena saa ehkä ideasta parhaiten kiinni. 

Kohteet ja kertoimet

Sportaza on visuaalinen taideteos sivustona ja vedonlyöntipalvelu myös erittäin miellyttävä. Kymmeniä lajeja ja myös kotimaisia sarjoja mukana. Kertoimet kilpailukykyiset muihin vedonlyöntisivustoihin varrettuna. Ilmaista live streamiä ei ole saatavilla, mutta live vedonlyönti on muuten toki mahdollista. 

Ilmaisvetoja ja reloadbonuksia vetoihin on saatavilla viikottain. 

Sportaza
Sportazan vedonlyöntipalvelu

Rahansiirrot ja voittojen verotus

Sportazalla on mahdollisuus pelata pikatalletuksella verkkopankkimaksuilla (Zimpler). Rekisteröinnin kautta saa muitakin maksutapoja käyttöön kuten nettilompakot Neteller ja Skrill, suomalainen Siru mobiilimaksut, Paysafecard sekä bitcoin ja muut kryptovaluutat. Minimitalletus on vain 10€ eli pienellä summalla pääsee jo testailemaan puitteita. Sportazan maksutiimi käsittelee nostopyynnöt 1-3 arkipäivän kuluessa.

Voitoissa ehkä tärkein juttu on verotus. Sportazan toiminta on säännelty Curacaon pelilisenssin toimesta eli sääntely on EU-alueen ulkopuolella. Voitot eivät siten ole verovapaita ja vedonlyöntivoitoista pitäisi ilmoitella verottajalle.

Vastuullinen vedonlyönti

Curacaon pelilisenssi on haastava myös vastuullisen pelaamisen osalta sillä se ei velvoita peliyhtiöitä yhtä tiukasti kuin Maltan tai Viron pelilisenssi. Sportazalla tämä näkyy mm. niin ettei mitään pelirajoja ole saatavilla. Harmillinen veto peliyhtiön puolelta toteuttaa vain minimi. Suurimmat peliyhtiöt alalla nimittäin tekee toisin ja itseasiassa ovat alkaneet panostaa vastuullisuuteen.

Sportazan asiakaspalvelu

Vaikka lisenssi on Curacaolla ja nimi on kaikkea muuta kuin suomalainen on Sportazalla kuitenkin suomenkielinen asiakaspalvelu saatavilla. Vieläpä hyvä sellainen! Saat yhteyden chat palvelun ja sähköpostin kautta. Sivustolla lisäksi FAQ osio, mutta tämä aika suppea ja sen hyöty aika olematon.

  • Palveluajat: suomeksi aamusta iltaan ja englanniksi 24/7

Loppuveto

Sportazan valtti ehdottomasti näyttävä sivusto ja uskollisuusohjelma. 

Hauska idea kerätä pelaajakortteja. Hienoa myös, että pisteet voi vaihtaa ilmaisvetoihin – tällaista ei ole aiemmin tullut vastaan.

Moitteita lähinnä pelirajojen uupumisesta, voittojen verotuksesta ja vähän hitaista nostojen käsittelystä.

Kiinnostava sivusto kokonaisuutena ja tarjoaa myös viihdettä kasinopelaajille.

Pelaa nyt
100% bonus 200€ asti Pelaa nyt